Sinne veri vetää uudestaan

Hernan Crespo siirtyy huomenna Inter Milanista Chelseaan, kertoo ESPN Soccernet.com, ja suomalainen jalkapalloyleisö jää odottamaan, milloin ja mihin Mikael Forssell lähtee täksi kaudeksi lainaan.

Viime kaudella Miklu availi suomalaisten tietä Saksan Bundesligaan Borussia Mönchengladbachissa, ja täksi kaudeksi Saksaan siirtyikin sitten peräti kolme Suomen maajoukkuepelaajaa: Mika Nurmela Kaiserslauterniin, Joonas Kolkka Borussia Mönchengladbachiin ja Janne Saarinen TSV München 1860:een. Neljän pelikierroksen jälkeen triolla on pelattuna neljä peliä kullakin, joten sikäli alku lupaa hyvää. Joukkueilla on kuitenkin jonkin verran petraamista: TSV 1860 on sarjassa kuudentena, Mönchengladbach kolmantenatoista ja Kaiserslautern pitää perää kahdeksantenatoista.

Jospa Forssell palaisi ”siihen oikeaan” Borussiaan Kolkan ja Otto Fredriksonin seuraksi.