Sopimusneuvotteluista

Amerikoissa NBA-joukkue Dallas Mavericks menetti tähtipelaajansa Steve Nashin Phoenix Sunsille. Nashin sopimus Dallasin kanssa oli umpeutunut, ja Suns kiilasi huipputarjouksella Nashin ja Mavericksin sopimusneuvotteluiden väliin.

Mavericksin omistaja Mark Cuban kirjoittaa tarkasti siitä, miten sopimusneuvottelut etenivät. Kirjoituksen Steve Nash, Part 1 nimi antaa odottaa tarinalle jatkoakin.

“How could you let Steve Nash go?” It’s a question I’m going to hear for a long time. It’s a question Mavs fans deserve an answer to. As best I can, I will try to go through all the logical, illogical, emotional and financial scenarios that we explored in putting together the offer that we thought would keep Steve a Dallas Maverick for the rest of his career.

Lukemisen arvoinen juttu.