Olympialaisorgiat

Kyllähän sitä on puhuttu, että olympialaiset ovat kuin orgiat — varsinkin kisakylässä —, mutta koskaan en ollut lukenut yhtä hyvää raporttia kuin mitä Scotsmanin Let the games begin on. (Linkin bongasin Kopun Visalta.)

Kuten jutussa mainitaan, mikäs ihme se nyt on, että energiaa pursuavat ihmiset ja heidän kauniit vartalonsa vetävät toisiaan puoleensa. Seksillä sitä paitsi saattaa olla positiivisia vaikutuksia urheilusuoritukseenkin.

Researchers have long suggested that abstaining before competition enhances performance. Prior to the Barcelona Games, however, doctors at a Jerusalem sex clinic advised women on the Israeli team to have sex before their events. ”Women compete better after orgasm, especially high-jumpers and runners,” one of the doctors claimed. The German team physician endorses sex for male and female athletes, saying: ”Sex does not cause any loss of strength.”

He may be right. This year, a Russian psychologist told a German newspaper that neither gender should abstain. ”It’s simple,” she said. ”More sex means more gold.”