Salibandyn dopingboost

IS Urheilun mukaan toistaiseksi nimeämätön Salibandyliigan finaaleissa pelaava liigapeluri on antanut dopingtestissä positiivisen testituloksen, kertoo Helsingin Sanomat.

Avokatsomon aamupäiväisten kävijätilastoiden perusteella Googlea käyttävälla salibandyväellä on yksi, yhteinen veikkaus positiivisen testituloksen antajasta.

Liiga pitää tiedotustilaisuuden tänään pelattavan finaalisarjan kolmannen pelin jälkeen ennen tänään pelattavaa finaalisarjan kolmatta peliä. Kuinkahan paljon Urheilukanavan lähetyksen katsojaluvut poikkeavat aiemmista finaalipeleistä? Voisi nimittäin kuvitella, että dopinguutiset herättävät kiinnostuksen perinteistä salibandykansaa leveämmällä rintamalla.

Tänäkin vuonna taitaa SSV:n mestaruusjuhlissa kummitella ylimääräinen ”kohu”. Viime vuonna viidennen välieräottelun ratkaisuhetket ja Oilersin protestointi, nyt doping. Riippumatta siitä, kumman joukkueen pelaajasta on kyse.

0 kommenttia artikkeliin ”Salibandyn dopingboost

  1. Liitolta ja SSV:ltä asiallinen tiedotustilaisuus. Kertoivat faktat faktoina, miten on tähän tultu jas miten nyt pykälien mukaan jatketaan.

    Toman ratkaisu ei puolestaan hirveästi kunnioitusta herätä. Sen sijaan että olisi saapunut omalla naamallaan vastaamaan teoistaan, niin onkin ilmeisesti myynyt(kö?) haastattelunsa Urheilulehdelle:

    http://www.urheilulehti.fi/muutlajit/article118883-1.html