Kuukkelit jakoon

Kultaiset Kuukkelit, nuo suomalaisten blogien oscarit ja emmat, jaettiin eilen Helsingissä vuoden 2004 ansioituneimmille blogeille. Vuoden 2003 Kuukkeleista Avokatsomolle myönnettiin parhaan harrasteblogin Kuukkeli, mistä muistamme muistuttaa varmasti hämärästä aamunkoittoon saakka.

Tällä kertaa emme olleet ehdolla, mutta olimme paikalla seremoniamestareiden apulaisina jakamassa Kuukkelin parhaan erikoisalablogin kategoriassa, joksi harrasteblogisarja oli muuttanut nimensä täksi vuodeksi.

Onnea valokuvablogi Kuukauden kuville ja sen ylläpitäjälle Niklakselle! Kuukkeli meni oikeaan osoitteeseen sarjassa, joka oli (jälleen) erittäin kovatasoinen.

Onnea myös sukulaissielullemme, Hockey-lehden HockeyBlogille, joka voitti parhaan vähän tunnetun blogin Kuukkelin. Kuten tilaisuudessa luettu päätoimittaja ”Päätoimittaja” Pakarisen kiitospuhe mainitsi, toivottavasti paino siirtyy palkinnon myötä vähästä kohti tunnettua.

Parhaan blogin Kuukkeli meni tamperelaiselle nimimerkille Mealle ja hänen Menopaussilleen. Onnittelut sinnekin suuntaan sekä tietenkin myös kaikille muille Kuukkeli-voittajille. Tuokoon Kuukkelinne teille kaikkea sitä samaa hyvää, jota se on tuonut tänne meille Avokatsomoon.

Gaalaväelle kiitos mukavasta seurasta.