Avokaudio-lähetykset jatkuvat

Avokaudio on täällä taas! Avokatsomon äänitallenneohjelman toisen osan aluksi kerrataan Salibandyliigan ensimmäisten kierrosten tapahtumia ja tavataan ”toisen erän syndroomasta” kärsineen HIFK:n valmentaja Joonas Naava ja kapteeni Jarkko Lappalainen.

HIFK:sta ohjelmassa on mukana myös toiminnanjohtaja Jouni Ritari, joka kertoo meille, minkälainen menekki on ollut HIFK:n 20 euron kausikorteilla. Ritarin lisäksi lippujen hinnoista meille juttelevat SSV:n naisten joukkueen valmentaja Jere Kaistinen sekä TPS:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

Ota tästä ja kopioi kotikoneelle: Avokaudio, osa 2. Kesto: 14 minuuttia 41 sekuntia. Tiedoston koko: 13,5 megatavua.

Joitakin saattaa kiinnostaa, että Avokaudio on nyt virallisesti myös podcast eli saatavissa suoraan esimerkiksi kotikoneen iTunes-ohjelmaan. Avokaudio-podcastin voi tilata osoitteesta http://avokatsomo.com/feed/. (Lisäys myöhemmin: Itse asiassa Avokaudio-syöte osoitteessa http://avokatsomo.com/aihe/avokaudio/feed/ on parempi kuin edellinen, koska siinä tulee mukana vain Avokaudio-aiheiset kirjoitukset ja lähetykset.)

Nice to know: Avokaudion tunnarina kuullaan jälleen Dieneciaa. Metallibändin laulaja on Avokatsomossa aikanaan jääkiekkokirjoittajana esiintynyt Tommi. Dienecia ja Tommi ovat äänessä tänään Radio Helsingissäkin, Työnimi mättöä! -ohjelmassa kello 21 alkaen. Lähetystä voi kuunnella netin kautta muuallakin kuin vain pääkaupunkiseudun radiotaajuudella 95,2 megahertsiä.

0 kommenttia artikkeliin ”Avokaudio-lähetykset jatkuvat

  1. Ei tuu mitään, ihan liian lyhyt! Minun työmatka kestää puoli tuntia ja juttu loppui selkästi kesken!

    Eli lähetys oli niin hyvä että piti ihan tonkimalla tonkia että löytyi jotain moitittavaa… Jatkakaa samaan malliin!