Romanialaista hockeytaituruutta

Tässä pätkässä eletään Romanian lätkäliigan finaalia vuonna 2000, ja finalistit Steaua ja Sport Club panevat parastaan. (Syöttöpointsit Off Wing Opinionille.)

Lisäys 24.2.2006 klo 15.41: Tähän kirjoitukseen tai ehkä paremminkin videoon on linkitetty hyvin monelta sivustolta ja keskustelupalstalta, ja se on tuonut Avokatsomoon kaikkien aikojen kävijäryntäyksen. Eilen sivuillamme vierailtiin 8786 kertaa, mikä rikkoo aiemman ennätyksemme yli 7000 vierailulla. Se on hieno juttu, ja kiitoksia kaikille syyllisille. Toivottavasti pystymme kaappaamaan edes osan uusista vierailijoista vakiolukijoiksemme. Tänään kävijämäärälaskuri näyttää painelevan rutkasti päälle 10 000:n.

Tämän kirjoituksen kommenttiosasto sulkeutuu kuitenkin nyt. Sitä ennen poistimme muutamia epäasiallisia kommentteja.

Kiitos kaikille kommentoijille ja eritoten Antille, joka kiinnitti huomion Steauan kirjoitusasuun. Aluksi kirjoituksessamme luki Steua. Joukkueen koko nimi on CSA Steaua Bucuresti.

0 kommenttia artikkeliin ”Romanialaista hockeytaituruutta

 1. pahaa tekee katsoa… mielummin ehkä sitä suoraviivaista taitokiekkoa sitten…

 2. Oikeen tervettä. Onneksi perjantaina taas näkee oikeaa kiekkoa.

 3. mielenkiintoista olisi tietää minkälaiset jälkiseuraamukset tuosta pelistä tuli ja minkälainen oli näiden kahden seuraava matsi?

 4. ”En kyllä osaa sanoa mitä siellä tapahtui, en oikein nähnyt tilannetta.”

 5. joo ja muutama nimeltä mainitsematon salibandyliigatuomari(luomi & kranberg) olisi seonnut onnesta, jos ne olisi päässeet jakamaan oikeutta kyseiseen peliin.

 6. HEH! Tuleepa tuosta mieleen legendaarinen SlapShot-leffa… meininki on kuin hansonin veljeksillä konsanaan.. =)

 7. Diskaisin molemmat joukkueet koko sarjasta ja antaisin pelikiellon kaikille tappeluun osallistuineille seuraavaan kisaan.

 8. Harmi ettei jääkiekko ole jokaisessa pelissä pääasiassa vaan tappelua.

  Mielenkiintoisuus nousisi kummasti.

 9. Tuon finaalin hävinneen joukkueen nimi on tietenkin Steaua eikä Steua.

  [kommenttia muokattu klo 15.27 —toim. huom.]