Otteluennakon aatelia

Kovasti täällä mehutetaan aina Tepsiä, joten vuorollani suitsutan nyt omaa seuraani, Tapanilan Erää.

Erän hiljattain uusituilta kotisivuilta löytyy Jani Hangan tekemä otteluennakko tulevan perjantain Erä—AC Haki -pelistä. Suku on pahin -näkökulmasta väännetty otteluennakko on kaikessa nerokkuudessaan loistava.

Erä—AC Haki -pelissä surffailee perjantaina viisi veljesparia ja yksi serkuspari. Teeman mukaisesti otteluun pääsee kymmenen ensimmäistä veljes- tai sisarusparia yhden hinnalla.

Hakin kanssa yhteistyössä tehdyssä ennakossa on hieno idea, joka on toteutettu viimeisen päälle kuvineen päivineen. Uskallan sanoa, että parempaa otteluennakkoa liigajengien sivuilla en tähän päivään asti ole vielä lukenut.

Toinen otteluennakkojen ääripää löytyy Erän paikalliskamppailija SSV:n kotisivuilta. SSV—Erä-pelin otteluennakko on kaikessa tylsyydessään ja sisällöttömyydessään surkea. Tosin pelejä ei otteluennakoilla voiteta, kuten keskiviikkona saatiin todistaa.

0 kommenttia artikkeliin ”Otteluennakon aatelia

 1. SSV:n ennakko on kieltämättä suppeammasta päästä.

  Silti täytyy kehaista, että siitä löytyy pelaavat joukkueet, ottelupaikka, alkamisaika ja lippujen hinnat.

  Sellaisiakin ennakoita on nähty, joista joku tai kaikki noista puuttuvat.

 2. Se on totta, että perusfaktat SSV:n ennakossa ovat kunnossa, mutta siihen se sitten jääkin.

  Luulisi, että SSV:n tasoisesta joukkueesta löytyisi mielenkiintoista kirjoitettavaa vaikka millä mitalla.

 3. Lisätäänpä vielä, että minua tuo Erän ennakko ilahdutti isosti. Oikein oivaltava, valaiseva ja hauska.

 4. Kiitokset kehuista, tietenkin. Itse en kuitenkaan tuota Erä – AC Haki ennakkoa kovin hyvänä malliesimerkkinä pitäisi, se venyi liian pitäksi että joku satunnainen lukija sen jaksaisi kahlata läpi. Mutta jos 5 + risat veljesparista rupeaa kirjoittamaan niin väkisinkin tulee tekstille mittaa…

  Jarilta osuva havainto että vieraspelin ennakko ei yllä kotiennakon tasolle. Syy on ihan niinkin tylsä kuin ajan puute. Eli voimavarat on suunnattu sinne mitä pidän itse tärkeänä eli kotiotteluihin, vieraspeleistä tulee kirjoitettua vain aika lyhykäisesti.

 5. Hyvä tietää, että kotipeleistä niitä siis on edelleen tulossa.. :)

 6. Ihan kiva muuten, mutta yleensä haastatteluissa kysymykset on lihavoitu, ei vastaukset.

 7. Mutta kukas tämä kaveri on joka kirjoittaa Oilersin edustuksen ja Lohjan salibandyn ennakot ja raportit, siis sama henkilö? Ei siinä mitään, todella pätevää ja asiallista tekstiä sieltä tulee.