Sekasählyä

Pressikatsomo perää lajien ja seurojen historiaa. Seurojen sivuilta olisi tosiaan mukava lukea myös niiden historiasta, ja esimerkiksi NST ja Happee näyttävätkin tässä hyvää esimerkkiä.

Luulin kaikkien olevan tyytyväisiä, kun tuomarien ei enää tarvitse näyttää joka vihellyksen syytä. Peli nopeutuu ja sitä rataa. Naissalibandy.netin gallupvastaajien enemmistö oli kuitenkin yllättäen eri mieltä. Samalla palstalla näkyy, että 204 klikkauksesta 127 halusi naisten I divisioonan olevan Salibandyliigan (eikä Salibandyliiton) alainen sarja. Miksiköhän ihmeessä?

Mikähän siinä on, että kuuden ottelun tappioputkessa ryömivän Tapanilan Erä III:n vastustajan maalivahti näyttää aina pelaavan unelmaottelun? Happeen valmentajien vallassa on päättää, puhdistaako palkintopöydän lauantaina Mosahallissa Tanja Matilainen, Silja Ruotsalainen vaiko kenties Henna Rauhala.

Happeen maalikooste viime lauantain SSV-ottelusta oli… hersyvä. Ei vaan tyhjentävä. Sama tarjoillaan videomuodossa TV Jyväskylän sivuilla.

Erän Mikrobitti-kolumnit ovat taas palaamassa verkkoon… kunhan eräläiset löytävät takaisin Mosan mäelle SSV:n käsittelyn jälkeen. Mikä ihme se Santtu Mannerin neppausrankkari Jani Naumasen syliin oli? Halu päästä harjoittelemaan ylivoimaa?

0 kommenttia artikkeliin ”Sekasählyä

  1. Mää luulen, että haluttais olevan liigan alla sen takia ku miesten divarikin on. Ehkä toivotaan, että sitä kautta saisi arvostusta ja ehkä ei oikeasti tiedetä mitä se liigan alla oleminen ylipäätään tarkoittaa. Mää en ainakaan tiedä, mutta siksi en äänestänytkään:)

  2. Toi Erän naisten vastustajien maalivahtien loistopeleistä puhuminen on vain sitä että ei pystytä myöntämään itselle että oikeasti oltiin itse surkeita