Koskinen & Reuna, GmbH

AFC Campuksen keskustelupalstalta bongattua: viime kaudella Campuksen riveissä ykkösdivaria pelanneet Aki Koskinen ja Mikko Reuna ovat liekeissä Saksan korkeimmalla sarjatasolla, Erste Bundesligassa, UHC Sparkasse Weißenfelsin riveissä.

Molemmat ”sählyammattilaiset” ovat tehneet kahdessa (2) kolmessa (3) pelaamassaan ottelussa 22 tehopistettä. Koskisen saldo muodostuu lukemista 19+3, Reunan lukemista 7+15. Kolmantena pistepörssissä on yhden ottelun enemmän pelannut Martin Syptak tehoilla 8+8=16.

Päivitys: Kuten nimimerkki MagicMike kommentoi, Sparkasse Weißenfelsin vieraskirjassa infotaan, että Koskinen ja Reuna ovat pelanneet kolmessa ottelussa.

0 kommenttia artikkeliin ”Koskinen & Reuna, GmbH

 1. Joukkue on tehnyt 39 maalia kolmessa (3) ottelussaan. Sikälimikäli tuo kaksi (2) ottelua pitää paikkansa, on kokonaissaldo:

  27. Ottaen siis huomioon, ettei se voi olla muu kuin 27, koska he ovat tehneet yhdessä 26 maalia ja muut avihtoehdot eivät edes sisällä niin montaa..

  26/27 = 0,96 Eli kohtuu suuri prosenttimäärä maaleista on jommankumman Suomalaisen käsialaa.

  Syöttöjä VAIN 18/27 = 0,67. :>

 2. SGBA Tempelhof Berlin – UHC Sparkasse Weißenfels 5:8 (1:2, 2:4, 2:2)

  UHC Sparkasse Weißenfels – CFC Leipzig 12:0 (4:0, 2:0, 6:0)

  UHC Sparkasse Weißenfels – Red Devils Wernigerode 19:1 (6:0, 8:0, 5:1)

  Pojat ovat siis ilmeisesti pelanneet kahdessa jälkimmäisessä ottelussa, joissa kotijoukkue on yhteensä tehnyt 31 maalia.

 3. Viime kaudella Bundesliigan pörssikärjessä taisivat keikkua nykyisin SSV:ssä pelaava Wili Wainio ja nykyään NST:ssä pelaava Lasse Kosonen.

 4. Viime kauden paras suomalainen pistemies taisi kyllä olla Variksen Tomi, jolle ei tällä kaudella näytä vielä kertyneen kuin jäähyminuutteja..

 5. Hanna on muuten oikeassa. Varis taisi olla kärjessä ennen Kososta ja Wainiota.

  Muistaakseni aika lähellä kärkeä oli myös jääkaappipakastimen kokoinen Matti Keltanen.