0 kommenttia artikkeliin ”Kultahuiskat

  1. kertoo taas salibandyn asemasta. Tämä kuuluu kategoriaan only in floorball…Voisiko joku kuvitella vastaavaa jokereiden tai IFK:n lätkämatsissa, erityisesti ihmettelen että ko episodi sattui Sbvantaan ottelussa, joka on tunnettu Purkkapaperi kiiltokuva imagostaan….

  2. Muistan (jos muistan) olleeni Helsingissä Finnairin Pallon jalkapallon mestaruussarjaottelussa, jossa FinnPan pelipaitaan ahdettu Teemu Selänne juhli polttareitaan pelaamalla viitisen minuuttia ”ottelun” alussa ennen kuin Teemu lähti ja matsi pääsi todella käyntiin.

  3. joo kertoo tosi paljon salibandyn asemasta… TASAN NOLLA SE KERTOO! Eihän tollanen oo ku järjestelystä kiinni. Jos hyvin hoitaa homman ni pääsee vaikka linnan juhliin viettään polttareita. :)

    Ja miks AINA pitää heittää toi salibandyn asema. Ja only in floorball. EN JAKSA! Mennään kaikki vaan pelaan sitä saatanan jalkapalloa ni kaikki on iloisia. Ku siel saa sentään olla niin konservatiivinen ku jaksaa, uudistuksia ei sallita muuten tulee kenkää. :)

  4. Eikös se just mm. HIFK:n pelissä ollut, missä Mikko Kivinen oli alasti katsomossa, kun kuvasivat Lapinlahden lintujen sketsiä??

  5. Paljon kertoo salibandyn asemasta, kun miellät ykkösdivarisalibandyn jääkiekon SM-liigaan verrattavaksi.

  6. En ihmettele yhtään SB Vantaa ottelua —> Teemu Piispasella on tunnetusti SB Savo-tausta. Vantaa sallinee paljon…

  7. Harva teistä oli tsiikaamassa tapahtumaa. Se oli hyvä, humoristinen ja hyvän maun mukainen. Lisää eloa salibandy matseihin. SB Vantaalla on kuiteskin yksi parhaista pelitapahtumista vertaan vaikka liiga joukkueisiin.Tsemiä kaikille.

  8. Parisen vuotta sitten oli ainakin jokereiden matsissa samanlainen homma. Silloin vain polttarisankari tanssi cheerleadereiden kanssa niissä portaissa.