0 kommenttia artikkeliin ”Pasila, Helsinki 14.11.07

 1. Tekee tosi hyvää sarjalle, toivottavasti seuraa pitempikin tappioputki (tuskin).

 2. Josba oli jo lähellä, joten en ole kauhean yllättynyt. Enemmän kulmankohotuksia aiheutti Tampereen paikallispeli. Näin se menee runkosarjassa, yllätysvoittoja tulee ajoittain. Pleijareissa niitä on sitten vähemmän.

 3. Oliko Maikkel tulos tampereelta yllättävä vai mikä? Classicin peli on niin jumissa ettei pieni tosikaan. Ei voida puhua yllätystappiosta ainakaan Classicin osalta, ja pahoin pelkään ettei ne jää eiliseen…

 4. Ssv:ltä tätä on voinut jo ounastella. Ovat viimekierroksien ottelut sujuneet mollivoittoisesti, vaikkakin voittoja on tullut. Ei huonoa peliä voi selittää loukkaantumisillakaan. Sen verran laatua löytyy joukkueesta. No on se Classicillakin vaikeata tällä hetkellä kärkiporukoista. Ssv:llä vain enemmän duunia treeneissä, ja lopetetaan se omaan pussiin pelaaminen. Joukkueena taistelua, ja kuulaa liikkeelle. Eiköhän se kohta taas Ssv ala pelaamaan normaalitasollaan. Se on nyt todistettu, että rotsi auki ei peleihin kannata lähteä:D

 5. Helpoin olisi varmaan laittaa SSV:n heikko pelailu EuroCupiin valmistautumisen piikkiin… mutta minkäslaiset fiilikset on lähteä niihin peleihin, kun alustavat SM-pelit on menneet aivan puihin? Noh, eiköhän Velho-Amu hoida hommat niin, että viimeistään Europeleissä nähdään taas Viikinki-ylivoimaa!

 6. pelissä näkyi selvä ero ns. virkamiessäbän ja ilosta voimansa ammentavan porukan välillä.

  välillä teki ihan kivan kipeetä katsoa kun eivät ’kaverille’ palloa aika ajoin ollenkaan edes lainanneet. amu varmaan todtest et paha tanssii kun kaveri vie eikä vikise …

 7. Eiköhän Gunners ollut Josbaa lähempänä kaataa SSV – jälkimmäisen voittohan ratkesi vasta jatkoajalla. Ja SSV pelin valossa Classicin tappio ei välttämättä enää niin iso yllätys ollutkaan.

  Sarjan mielenkiinnon kannalta SSV:n (ja Classicin) kompastelu on vaan hyvästä.

 8. Olet repa jossain määrin oikeassa, mutta Classic otti NST:ltä kuokkaan ja kuvittelin että se olisi saanut Classicin ryhdistäytymään. Ei vissiin saanut… SSV – Trackers oli kahden kärkijoukkueen peli, Classic – Gunners ei ollut (ihan taulukosta katsottuna, muut pelilliset asiat on makuasioita).

 9. Aina nämä Tampereen ulkopuoliset ovat yhtä yllättyneitä. Tampereen derbyt voivat päättyä miten tahansa riippumatta sarjataulukosta. Toki Classic oli tilastollisesti selkeä suosikki mutta ei Gunners Sössösveetäkään säkällä ahdistanut jatkoajalle.

  Oikeastaan sekä Gunners että Classic pelasivat vähän vaisusti ja tunnelmakin oli kaukana juhlasta 1000 katsojasta huolimatta, mutta Gunners halusi voittoa enemmän ja se näkyi tuuletuksissa. Hienoa Gee!

  Trackersille myös onnittelut. Tuo tulos oli minulle kuitenkin isompi yllätys vaikka en ole uskonutkaan että edes SSV voi selvittää runkosarjaa tappioitta. Ei tämä ole mikään kaukalopalloliiga!

  Kaiken kaikkiaan liiga näyttää tasoittuneen viime kaudesta ja se on hienoa.

 10. Veikkaus oli Tuopin kanssa samaa mieltä. Trackersin voitto reilu kuusi kertaa rahat, Gunners ”vain” 4,70…

  Eka voitto ja vielä Classicia vastaan maistuu varmasti!

  Happee on ainoa joukkue joka ei ole voittanut, SSV vastassa sunnuntaina… Kertoimia ei vielä ole annettu…

 11. Kun kuulin kavereilta että Trackers voitti SSV:n niin sitä ei olisi kyllä heti uskonut.Sanoinkin heti että sieltä oli pakko olla pelaajia paljon kipeänä,että se olisi mitenkäänm mahdollista,siis SSV:n pelaajia.

  Olen kuitenkin iloinen,että Trackers pystyi voittamaan Suomen mestarin edes kerran.Onnea monin kertaisesti Trackersille!

  ”Taas me tehtiin maali kun taistellaan vain kullasta…”