0 kommenttia artikkeliin ”Toimii

  1. Vaihtopenkillä ollaan iloisin mielin ja hyvä niin.Jos joku ei satu tietämään keitä kuvassa on voin kertoa sen verran.Vasemmalta katsottuna,Markus Suntila,Kaj Palmroth ja Timo Johansson.”Sunttu” merkitsee ylös tilannetta.

    Hyvä Trackers,voitatte ainakin pronssia tällä kaudella johon te tähtäättekin!

  2. Kuinkas Sunttu on penkin puolelle kärkimatsissa joutunut? Itse luulin kuvan keskimmäistä kaveria Risto Parikaksi, mutta hyvä näin että jollain oli oikein faktaa asiasta.

  3. Ilmeisesti haluttiin antaa välillä peliaikaa myöskin Petteri Salmiselle. Ja hyvin herra Trackersin maalissa pelasikin. Mutta Trackersillä on liigataipaleella aina, ollut kaksi hyvää maalivahtia. Jotka sopivalla huumorilla varustettuna ovat kisailleet pelaavan kassarin paikasta. Viimekaudella oli Jens Pedersen ja Petteri Salminen. Sunttu sai välillä myöskin tehdä +/- tilastoa:D

  4. Ehkä tuossa kuvassa kannattaa kiinnittää katse pelaajien takana olevaa banderolliin…