Paluu Liechtensteiniin

Ari Virtanen:

Pelikellon näyttäessä 81.35 Litmanen käveli rauhallisesti, ja korostan: rauhallisesti, kentältä vaihtoon pettyneen näköisenä. 81.44 hän läpsäisi Shefki Kuqia käteen. 81.46 sinä, Baxter, yritit kätellä Litmasta, mutta jäit haromaan tyhjää Kuninkaan kävellessä sivuilleen vilkaisematta ohitsesi. – – Litmanen palasi muutama minuutti myöhemmin takkinsa ja poolopaitansa kera penkille, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Litmaselle kuivien vaatteiden hakeminen kopista vaihdon jälkeen saattaa olla rutiinia vieraspeleissä, mutta tyhjää haroneelle Baxterille se tuli yllätyksenä. Mielikuvaksi tästä kohtalonottelusta jäi Litmasen kävely ohi Baxterin.

Kristian Sundqvist:

Käveleminen vaihtoon eli ajan kuluttaminen tilanteessa, jossa Suomen oli pakko tehdä maali oli itsekäs mielenosoitus. Jos Jari olisi juossut nuo viimeiset 30 metriä olisi parikymmentä vuotta kestänyt upea A-maajoukkueura saanut hienomman lopun. – – Näkihän Jarista jo aiemmin, että miestä tympi. Lahjarankkarin Litti tietenkin tykitti karusti alanurkkaan, muttei vaivautunut nostamaan käsiään saati hymyilemään maalin kunniaksi. Tuon vaivan olisi voinut nähdä jos ei joukkuetovereiden niin ainakin niiden Liechtensteiniin vaivautuneiden suomalaisfanien eteen.

Mitä piinkova ammattimies tekisi?

Hajontaa on kirjoitusten kommenteissakin.

Muutoin olen sitä mieltä, että Virtasen tekstejä lukisi paljon usemminkin. Sundqvist kirjoittaakin jo mukavan ahkerasti.

2 kommenttia artikkeliin ”Paluu Liechtensteiniin

  1. Heitä Maakuntasatraappi vähän provoa mjötöh?

    Molemmat ainakin uskaltavat tykittää mielipiteensä aika suoraan. Tätä lisää suomalaiseen murheilujournalismiin.

  2. Kyllä, perusteltu tykitys on aina tervetullutta.

    Vaan varjopuolena eräiden urheilumedioiden jutut, joista minulle syntyy kuva että kirjoittaja ei oikeasti ole asiasta mitään mieltä vaan toimituspäällikkö on vain käskenyt naputella jotain mistä ”syntyy kohua” tai ”keskustellaan”. Helpoin tapa lie lytätä joku valmentaja tai pelitapa.

Kommentointi on suljettu.