Etelän media heräilee

Yksitoista yötä Salibandyliigan avaukseen. Luurankomiehet, Salibandy Areena ja AOA ovat jo pitkälti hoitaneet osansa, mutta Avokatsomon liigaveikkauksia tuhrattaessa vasta pureskellaan lyijykynää, kumitetaan ankarasti, katsellaan ulos luokan ikkunasta ja huokaillaan pölyhiukkasten tanssiessa syksyisessä auringonsäteessä.

Miehissä on kärkinelikko ja sen jälkeen niin tasaista että loput saa heittää arvalla. Naisissa hiukan ennustettavampaa.

Mutta kyllä se täältä vielä tulee. Jollei muuta niin alakanttiin arvattavien sisua nostattamaan. Odotellessa parempaa luettavaa, vaikkapa ilahduttavasti eetteriin palannut Gittang. Tuleekohan NST:n sivuille muuten tänä vuonna avointa veikkausta?

Karhuherra taannoin haastoi avohoidokitkin veikkaamaan jääkiekkoa, mutta telineisiin jäätiin kun ainakin itsellä on tuorein hokitietämys tulossa vasta jossain tuolla kevään 1992 välierissä JyPiä vastaan. Dolezal ja Gudas eivät taida enää pelata?

4 kommenttia artikkeliin ”Etelän media heräilee

  1. Vähän tiukille vetää NST:n sivujen liigaveikkaus, mutta tulossa on.

  2. Nyt kaikki NST:n sivuille veikkaamaan runkosarjan järjestys.

  3. Koko aika ruotsalainen Gittang kiittelee (kuten: Är verkligen skitkul. Mer sånt, tack.)

    Onko tuo sitä jotain, jota naisfutari-Julin kaipailee?

  4. Tässä saatetaan hyvinkin olla ruotsalaisen positiivisuuden jäljillä. Joskus bloggaajarouva on johonkin vähän besviken tai jokin on trist tai ääritapauksissa jopa pinsamt, mutta kehuja on aina eniten ja kritiikinkin voi pehmentää hiukan sokerihuurtamalla.

Kommentointi on suljettu.