Pelaajista pitäis ottaa kuvat…

Toronto Maple Leafs Photo Shoot from Finn O'Hara on Vimeo.

Tuli vastaan jonkun kanadalaisen höntsäjengin kuvaustuokio. Aika järeä mittakaava ja 18 tunnin suoritus työryhmältä, jossa näyttäisi olevan ainakin pari ahkeraa timpuria ja valomiestä ja niin edelleen. Vetää hiljaiseksi moneksi sekunniksi, sitten suuruudenhullut suunnitelmat alkavat muhia. Kuten videon lähteessä, valaisublogi Strobistissa todetaan, miten tämän toteuttaisi perusjärkkärillä ja yhdellä salamalla…

(Tämän yhden paikallisen urheilujoukkueen pelaajakuviin on tainnut mennä yhteensä samat 18 tuntia viimeisen yhdeksän kauden aikana.)

(Muokattu 5.11., videosta nyt vähän lyhyempi versio, täyspitkää versiota lopullisilla kuvilla ei (olisi) saanut julkistaa ihan vielä. Juttua valokuvaaja Finn O'Haran blogissa.)

5 kommenttia artikkeliin ”Pelaajista pitäis ottaa kuvat…

  1. Eilen illalla katselin videon alkua ja vaikutti kiinnostavalta. Nyt tuo video näyttää olevan lukittuna?

    Ja turha feikata vaatimatonta Tepsin pelaajakuvien suhteen, ovat selkeästi Salibandyliigan parhaimmistoa!

  2. Nyt näkyy taas ja pahoittelut vaatimattomuudesta – onhan niihin kuviin nimittäin palanut hyvinkin päälle 18 tuntia jos jälkikäsittelyt lasketaan :) Osaako joku muuten sanoa näkyvätkö ne naamakuvat liigan sivuilla missään? Ei oikein löydy.

  3. Aloin pohdiskella, että löytyikö purkujengiä enää, vai hiippailivatko kaikki vaivihkaa kotiinsa, kun kliimaksi oli saavutettu pystytyksessä.

Kommentointi on suljettu.