Suomi-pojat ihan jees okei

Matias Kaartinen taisi olla Suomen poikamaajoukkueen mielenkiintoisin pelaaja tänään Energia Areenalla, Vantaalla. Tehot 3+3, ja maaleista kaksi rankkarista. Yllä videossa jälkimmäinen, rumempi. Ensimmäisessä Kaartinen kikkasi nätisti jalalla ja tarjoili veskarille kupposen kaffea.

Suomi hävisi Ruotsille 8—10, mutta peli näytti oikeinkin kivalta toisen erän koomailuvaiheita lukuun ottamatta.

Kaartisen otteita seuratasolla pääsee näkemään Espoon Oilersin pelatessa nuorten SM-sarjaa. Kaartinen on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies Petri Jalangon ja Sylvester Raikamon jälkeen tehtailtuaan 12 ottelussa tehot 4+23=27.

Yksi kommentti artikkeliin ”Suomi-pojat ihan jees okei

  1. Toivottavasti ei kiehahda kaverille keltanen gatorade päähän, kun nyt hehkutetaan minkä keretään.

Kommentointi on suljettu.