Classic vuonna 2020

Palkkaamalla Ray Backmanin — tai jonkun muun saman kaliiberin valmentajan — Classic on tekemässä äärettömän älykästä siirtoa seuran kehittämisessä.

Pasi Peltolan jättäytyminen pois valmennustehtävistä ja keskittyminen työntekoon seuran taustoilla on vuoden salibandyteko. Se saattaa olla koko tämän vuosikymmenen salibandyteko.

Kaukalon ulkopuolella Classic on jo noussut Suomen edistyksellisimmäksi salibandyseuraksi, ja nyt sillä on mahdollisuus tehdä sama kaukalossa.

Classic vuonna 2020 on menestynyt voittajajoukkue, jolla on enemmän kuin kaksi Suomen mestaruutta.

Vai väittääkö joku vastaan?

8 kommenttia artikkeliin ”Classic vuonna 2020

 1. Miksi se olisi vuosikymmenen salibandyteko? Onko Classic jokin koko Suomen joukkue?

  Vaiko sen takia ettei öykkäri-Peltolaa tarvitse enää katsella penkin takana

 2. Vuoden tai vuosikymmenen salibandyteko se olisi siksi, miten näkemyksellistä Pasi Peltolalta olisi antaa kovan työn tehtyään viestikapula jollekulle muulle, joka voisi nostaa miesten edustusjoukkueen vielä kovemmaksi tekijäksi pelikentille.

  Jos vuonna 2020 on pääkaupunkiseudun ”ikuinen” voittoputki miesten liigassa murrettu ja mestaruuksia juhlitaan Tampereellakin, olisi se vuosikymmenen salibandyteko.

 3. Yhtä hyvin sen voi tehdä jokin muu joukkue kuin Classic.

  Ja toivottavasti tekeekin. Sillä vaikka Peltola on kuinka tehnyt töitä salibandyn eteen, toivon että mestaruus kiertää hänen joukkueensa jatkossakin kaukaa ellei mies ala osoittamaan jonkinlaista kunnioitusta vastustajille, tuomareille, muille valmentajille etc. Nämä kaikki nimittäin eivät ole missään salaliitossa Classicia vastaan vaan tekemässä omaa työtään. Toimittajatkin tekevät vain omaa hommaansa, joten suun teippaaminen lehdistötilaisuudessa on mielestäni aika epäkunnioittavaa.

  Toki Kooveen kannattajana ehkä muutenkin näkisin mielummin SSV:n voittavan vaikka 10 peräkkäistä mestaruutta kuin Classicin yhtäkään ;)

 4. Seuraava suomalainen salibandydynastia SSV:n jälkeen on seura, jossa on parhaat taustat ja erinomainen, ellei paras, valmennus. Classicilla on paketti siltä osin kunnossa, jos Backman on sen uusi valmentaja.

  Mestaruutta ei tule heti ensimmäisellä ”uuden aikakauden” kaudella, koska joukkuetta tuskin saadaan heti haluttuun uuteen kuosiin. Eikä huipultaan — toivottavasti — entisestään tasoittuvassa liigassa mestaruuksia voiteta enää tuosta noin vain kausi kauden perään.

  Mutta dynastian osasia kesällä 2011 taitaa olla eniten Classicilla ja Tapanilan Erällä.

 5. Hyvää pekulointia, SSV:n dynastia ei ole vielä lähellekään murtunut, mutta uhkakuvia on jo enemmän. Pekuloinnissa on silti liikaa liikkuvia osia että siihen jaksaisi ottaa kantaa.

 6. Niin, 2020 Classic voi olla hallitseva Euro Cup-mestari tai sitten vaikka kakkosdivarissa. Paha näitä lähteä ennakoimaan.

 7. tässä on taas niin vahvat mustavalkolasit ollu kirjottajalla, ettei rotiakaan. jos classiciin olisi ollut pyrkimässä valmentajaksi vaikka lars eriksson, olisiko samuli laukka kirjoitellut vastaavaan sävyyn?

  ”hei setä vedä voiton sävelet jo urkuun tee….”

 8. Juuri Lars Erikssonin tapauksessa tuskin olisin, mutta esimerkkejä kun heitellään, niin vaikkapa Mika Ahosen tapauksessa takuuvarmasti.

Kommentointi on suljettu.