Liipasimella

Montakohan metriä Jukka Kinnunen juoksee ottelun aikana verrattuna muihin pelaajiin? Liekö mitattu?

Aika ahtaalle on Classic itsensä ajanut, mutta nyt on tilaisuus liigan kaikkien aikojen urotekoon. Vai onko naurettavaa edes ajatella, että SSV häviäisi kolme perättäistä play off -peliä 23 perättäisen voiton jälkeen?

Maanantain TV-peli toi mieleen viime kevään välierät kun Josba puristi kotonaan SSV:n ahtaalle, mutta sitten siellä oli vielä edessä muuan H. Toivoniemi. Tai Toivo Niemi, kuten muuan lajiin silloin vasta perehtymässä ollut toimittaja uuden maalivahtilupauksen aikoinaan lanseerasi.

Ihan kuin ruudussa olisi näkynyt Classicin seuraavaksi luotsiksi huhuttu Ray Backman eturivissä etukenossa jännittämässä. Muuan asiantuntija listasikin jo ajatusleikkinä, ketkä kaikki Classicin nykypelaajista ovat ”Backen näköisiä” ja ketkä pitäisi vaihtaa.

Tänään Energia Areenalle. Erä ja SPV tarjoilivat perjantaina aika käsittämättömän jännärin, joka pisti raporttiluonnoksen päässä usempaan kertaan uusiksi. Lopussa alkoi tapahtua siihen tahtiin että teki tiukkaa pysyä mukana, mutta taisi se olla Simon Riihelän ulottuva karvausmaila, josta voittomaalin outopomppu Jani Kukkolalle lähti. Ainakin kaikki viisi ruutuani voittomaalista olivat tarkentuneet taustan yleisöön (#fail). Sunnuntain pelistä ei ole osunut silmiin niin montaa raporttia, mutta käsittääkseni sielläkin nähtiin play off -vääntöä parhaasta päästä. Odotukset ovat siis tänäänkin korkealla.

Täsmälleen samaan aikaan eri halleissa katkolla sekä Erän miesten finaalipaikka että seuran naisten liigapaikka? Ja vielä naapurissa AC HaKi – Indians?

Ja Loviisa sitten, sarjan saatua Torin vierasvoiton jälkeen aivan uuden ilmeen. Kelpo pohdintaa Oulun pelistä Lajiniiloilla.

Lopuksi medianurkka. Twitterin oudosta viehätyksestä kirjoittaa Jan Lilja.

Liigan sivuille on saatu otteluiden kellonajat ja suorat linkit seurantaan. Jokainen suullinen ja kirjallinen palaute on noteerattu ja välitetty eteenpäin, ja parannustyö jatkuu.

5 kommenttia artikkeliin ”Liipasimella

 1. Moi,

  Liigan sivuista semmosta palautetta, että mobiiliselausta hidastaa paljon se ylälaidan flässi. Ehkä asia korjaantuu pikalinkeillä ottelutuloksiin, testataan viikonloppuna :)

 2. Kiitän, tänään juuri kyselin asiasta ja käsittääkseni myös sujuvampi mobiiliselaus on työkohteena.

 3. Jos jonnekin saisi linkin ”ottelut tänään”, jossa olisi kaikki ko. päivänä pelattavat yksittäiset pelit olisin kiitollinen. Nyt joutuu pomppimaan milloin missäkin, jos haluaa seurata useamman sarjatason pelejä molemmilta sukupuolilta.

 4. Samanlaista linkkiä mitä ET ehdotti voisi laittaa myös liiton sivujen puolelle. Varsinkin nyt kun playoff:t ovat menossa myös junnupuolella olisi mukava katsoa kaikki tulokset yhden linkin takaa.

 5. Hyvä idea, eikä pyörää kannata keksiä uudelleen, esim. täältä voisi kopioida hyvin toimivan idean: http://soccernet.espn.go.com/

  Valikosta ”Live scores” voi valita katsovansa joko kaikkien päivän otteluiden tulosseurannan tai sitten jonkin yksittäisen sarjan.

  Myös itse tulosseurantasivu on todella selkeä ja teknisesti hienosti toteutettu, kun sivu päivittää automaattisesti vain osan itsestään eikä koko sivua ladata uudelleen.

Kommentointi on suljettu.