Ikuisuuskysymyksiä: Naisten liigan joukkuemäärä

NST:n ennätysmäinen 12-1-kotivoitto nousija SPV:stä naisten Salibandyliigassa kirvoitti Antti O. Arposelta NST:n blogiin mietteitä sarjajärjestelmästä.

Naisten liigan joukkuemäärästä on keskusteltu vuosikausia, mutta mitään ei ole tapahtunut. Liiton ja liigan mielestä 12 joukkuetta on sopiva määrä. Kuulemma on keskusteltu jopa siitä, että naisten liigassa olisi 14 joukkuetta kuten miehissäkin.

Sarjajärjestelmästä päättää ja siis tietenkin vastaa lajiliiton hallitus, vaan jäin miettimään kentän kantaa. En ole ollut sarjapalavereissa, mutta olen jostain saanut kuvan, että juuri naisten liigajoukkueet itse olisivat olleet vuosien varrella vähiten innokkaita supistamaan sarjaa.

Toivottavasti joku korjaa, jos olen saanut väärän kuvan.

AOA pohtii myös tappioputkeen juuttuneen NST:n miesten liigajoukkueen päävalmentajan tuolin kuntoa.