Kun tilanne tekee komiikan

Yksi parhaista asioista peleissä ovat ne pienet tilannekomiikan hetket, joita syntyy kun asiat vain yhtäkkiä tapahtuvat juuri niin. Kuten eilen ottelussa HJK – IFK Mariehamn Sebastian Sorsan taistellessa pitääkseen pallon kentällä. Ehti, hyvin taisteltu, ehti katsomo ajatella, ei, tunaroikin kulmaksi, hetkinen?

Ja juuri fanikatsomon edessä ja ilman ketään ahdistamassa, jolloin jäi aikaa spontaanille tuuletukselle.

2 kommenttia artikkeliin ”Kun tilanne tekee komiikan

  1. Hauskoja tilanteita nuo tietysti ovat, mutta ainoastaan silloin jos pelissä on yleisöä, jotka reagoivat noihin tilanteisiin. Onhan se hienompaa onnistua 10 000 äänekkään yleisön edessä kuin kuten ylläolevassa linkissä – 15 ihmisen edessä.

  2. Totta ja epätotta.

    Mikä tahansa pelissä on aina parempaa jos katsomo kiehuu täytenä. Hauskaa voi silti tapahtua vaikka harjoituksissa ilman yhtään maksavaa katsojaa.

    Tämä sattui onneksi juuri fanikatsomon eteen, vaikka suurin osa siitä kuvan ulkopuolelle jääkin. Mies, pallo, kulmalippu ja fanit toisesta päädystä teleobjektiivilla rajattuna vaikutelma olisi ollut jopa komea.

Kommentointi on suljettu.