Uudet jaot

Sosiaalisessa mediassa ei voi kuin ällistyksellä (bewildered awe) ihailla, millä vääjäämättömällä varmuudella urheilutoimittajat tietävät, miten eri lajien seuroja ja liittoja pitäisi pyörittää, joukkueet valita, valmennus organisoida ja katsomot myydä täyteen. Viime viikon kiekkokohu muistuttaa, että sama pätee tietenkin myös urheilun kurinpitoon.

Kun seuroja ja liittoja pyörittävät tunarit, amatöörit, saunaseurueet ja autokauppiaat samaan aikaan saavat aikaan vain fiaskoja, skandaaleja ja ASH (aina saa hävetä)-reaktioita, kontrasti vain kasvaa.

Suomen urheilu siis nousisi paljon jo sillä, että päättäjät ja toimittajat tungettaisiin pussiin, jota ravisteltaisiin ja sisältö poimittaisiin sulle – mulle -tyyliin vuorotellen toimituksiin ja urheiluun. Mediapuoli onkin kuulemma jo muutenkin vaikeuksissa.

2 kommenttia artikkeliin ”Uudet jaot

  1. Onko kirjoituksen kärki suunnattu toimituksille vai nettikommentoijille?

  2. Ei oikeastaan kummallekaan vaan toimittajista kaikkitietävimmille. Tai ehkä oikeammin sille kulttuurille, joka pakottaa kärjistämään jtut absurdiuteen saakka, jotta tulee klikkejä ja myydään lehtiä.

    (Ei koske mainittavassa määrin salibandya.)

    Nettikommentoijat tulevat sitten perässä niin kuin lippuja liehuttavia kansanjoukkoja vetää perässään puhuja, jonka mielestä asiat ovat yksinkertaisia ja syylliset helppo löytää.

    Itse pidän toisaalta ja toisaalta -miettijöitä uskottavampina, mutta he ovat tylsiä ja myyvät huonosti.

Kommentointi on suljettu.