Mitä siellä lukee?

Tweettasi Urheilulehden uutispäällikkö eilisiltana:

Ai niin. Sain käsiini JJK-HJK-ottelun salaisen otteludelegaattiraportin. Sitä käytettiin siis sanktioinnin ”syyttävänä” osana. Tämä sai toteamaan, että suomalainen urheilujärjestemä haluaa tuhota fanikulttuurin. Ja urheilukulttuurin. Huominen Urheilulehti.

Itselläni ei ole käsillä pääsyä lehteen, joten onko kukaan nähnyt, mitä siellä lukee?

Olettaisin, ettei suomalainen urheilujärjestelmä kuitenkaan oikeasti halua tuhota urheilukulttuuria eikä edes fanikulttuuria, joten onko siellä analyysiä siitä, mistä tällainen jännite syntyy?

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä siellä lukee?

  1. zzz… Jotain ylidramaattista lässytystä klubin fanien järjestelmällisestä ja sovitusta pitch invasionista, ja siitä seuranneista symbolisista muutamien saturaisten sakoista. En todellakaan jaksanut lukea.

    Alkaa tuntua siltä että Urheilulehti on jatkuvalla hämmentämisellään kääntynyt urheilun vastaiseksi julkaisuksi. Kaikessa ja kaikissa on mätää ja skandaalit seuraavat toisiaan.

  2. Samaa adjektiivien inflaatiota kuin positiivisuudessa. Kun kaikki on huikeaa ja maagista, ei mikään enää ole.

    Mutta tuo skandalointi on niin 2011. Kuka toimittaja kysyisi ja pohtisi, miksi hyvät tarkoitukset esimerkiksi tässä asiassa johtavat ristiriitaan ja huonoihin fiiliksiin?

    Se olisi paljon mielenkiintoisempaa.

Kommentointi on suljettu.