#MihalleSponsori

Tapanani on ollut periaatteesta tukea jotain salibandyjoukkuetta. Ei ihan Valavuoren tapaan kymppitonnin sponssilla tai sata lippua ostamalla, mutta omien kukkaron ja kontaktien mukaisilla parilla kympillä.

Joko muistan tai sitten olen nähnyt unta, että olisin ollut kausikortin tai rivi-ilmoituksen verran esimerkiksi Erä III:n, HIFK:n, OLS:n naisten ja II divarin Greasersin tukena. Joskus lippukassalla katsottiin kysyvästi kun kerroin, että ostaisin mieluusti pääsylipun vaikka tämä lehteenkirjoittajan vapaakorttikin on.

Tälle vuodelle kohde löytyikin ex tempore Twitteristä, josta poimintoja keskustelusta:

@jatkuvaasyottoa Kuka sponsoroi meikäläisen #salibandy-kauden? Mainos @Pyovelit-paidassa ei voi olla muuta kuin maksimaalinen näkyvyys. #MihalleSponsori

@mhilska Hinta? Rivimainososuuksia? RT @jatkuvaasyottoa: Kuka sponsoroi meikäläisen #salibandy-kauden? – #MihalleSponsori

@mhilska @jatkuvaasyottoa Tutut à parillakympillä mukaan ja nimi kausiohjelmaan? #projekti #MihalleSponsori

@jatkuvaasyottoa Jos #MihalleSponsori-hanke oikeasti onnistuu, teetän paidan, jossa jokaisen tukijan nimi. Vedänalkulämmittelyt ko. paita päällä.

Tämän vuoden mikrotuettavani on siis Hämeenkadun Pyövelit. Taloudellisesti kyse on ehkä pähkinöistä, mutta nämä ovat niitä puoliläppäisiä popup-projekteja, joissa tuntee pitävänsä hauskaa ja samalla olevansa hyvällä asiallakin. Vähän kuin porukka, joka keväällä innostuu seuraamaan ja kannustamaan kylän junnujengiä pleijareissa ilman sen kummempia organisaatioita tai sitoumuksia tai jatkuvuuksia.

Eniten ihmetyttää, kuinka harvoin kukaan tulee pyytämään rahaa vaikkapa juuri rivi-ilmoituksen tai kausikortin oston kautta.

4 kommenttia artikkeliin ”#MihalleSponsori

  1. Mitä huonompi idea niin sitä varmemmin olen mukana. Ehdottomasti messissä!

  2. Tervetuloa pooliin, ja lisääkin porukkaa varmasti mahtuu.

  3. Oot tukenut todistettavasti OLS:n naisia. Kiitos siitä :)

  4. My pleasure, hyvä jos muistin oikein. Ajattelin, että jos kehaisen olleeni mukana jossain, jonka muistankin väärin, se olisi eri noloa.

Kommentointi on suljettu.