#MihalleSponsori-kopioita

Täällä jossain on yrityksiä ja ihmisiä, jotka tukisivat mielellään vaikkapa urheilijoita tai miksei muitakin taiteilijoita. Ja sitten on aivan varmasti urheilijoita ja taiteilijoita, joille tuki olisi tarpeen.

Haasteena on saada nämä löytämään toisensa ja tehdä tukeminen mahdollisimman helpoksi.

Silmiin sattuneita verkkosysteemejä ovat ainakin Kiririnki ja TeamUp, jotka avaavat näitä väyliä ja kai ottavat vaivansa palkaksi jonkin pienen siivunkin.

Kiririnki on urheiluun suunnattu yhteisörahoituspalvelu

Ja

[TeamUp] yhdistää talentit, fanit ja yritykset

Onkohan kenelläkään kokemuksia näiden käytöstä? Ainakin #MihalleSponsori toimii.

– – – – –

(Ajattelin kirjautua ”fanina” TeamUpin sivuille kurkkaamaan, mutta taas pitäisi keksiä loputtomaan listaan yhdet käyttäjätunnus ja salasana lisää. Kas, mahdollisuus helppoon Facebook-kirjautumiseen, klikkasin siitä. ”TeamUp haluaa käyttää kaverilistaasi, tietojasi, jne, jne”. No ei todellakaan käytä. Niinpä yritys päättyi virheilmoitukseen. TeamUp has encountered an error!)

Onkohan kenelläkään kokemuksia näiden käytöstä?