Kylien kentillä

Valmentaja oli huutanut jo kaksi minuuttia avausjakson peliajan olevan täynnä kun erotuomari tuomitsi vieraille kiistattomasta rikkeestä rangaistuspotkun. Suuri sekasorto ja sanailu jatkuivat senkin jälkeen kun maalivahti oli torjunut vedon, laukoja jatkanut paluupallon verkkoon ja erotuomari viimein viheltänyt tauon.

Toinen näytös oli vuorossa pelin lopulla tapahtumia dominoineiden vieraiden hiivuttua ja sinivalkoisten noustua vuorostaan johtoon. Viisi minuuttia, vielä jaksetaan, oli valmentaja ehtinyt juuri huutaa kun kaksi potkua myöhemmin erotuomari vihelsi ottelun päättyneeksi. Mi-täh! kuului kentälle harppova vieraiden valmentaja äimistyvän.

You lose some, you win some.

En nähnyt, oliko erotuomarin ranteessa Mikki Hiiri -kello. Mutta mainitsin kyllä pojille, että tässä erikoisessa lajissa vain yksi kumminkin tietää ja päättää, paljonko aikaa on jäljellä.

2 kommenttia artikkeliin ”Kylien kentillä

  1. Pöytäkirjan mukaan vierasjoukkueella oli mukana kaksi valmentajaa, mies ja nainen. Omasta päästäni puuttuu kokonaan se vaihto-ehto, että meuhkaaja-koutsi olisi ollut nainen.

  2. Naiset käyttäytyivät ottelutapahtumassa asiallisesti ja aika lailla miehetkin. Hämmentävät tapahtumat kyllä poikivat reaktioita, joita kuvailisin kovaääniseksi äimistelyksi.

    Tilanteita saattoi pitkittää erotuomarin halu tehdä hiukan hapuilevalla suomen kielellä päätöksensä ymmärrettäviksi ja hyväksytyiksi.

    Vielä taustoiksi mainittakoon, että erotuomari oli asianmukaisesti pukeutunut ja tuomitsi erinomaisella asenteella ja valppaudella ja hänen vihellyksensä ja näyttönsä olivat kiitettävän selkeitä.

Kommentointi on suljettu.